bitcoinakademiet

- LÆR ALT OM BITCOIN OG KRYPTOVALUTA

Personvern

Vi setter stor pris på at du besøker vårt Nettsted, og gjør oppmerksom på at ditt personvern er svært viktig for oss. Vi ønsker at du skal føle deg trygg til enhver tid når du benytter Bitcoinakademiet.no.

Om informasjonskapsler/cookies

Merk at vi benytter informasjonskapsler i forbindelse med noen av våre tjenester. En informasjonskapsel er en tekstfil som lagres på din PC, og brukes til å forenkle din bruk av vårt Nettsted ved gjentagende besøk. Informasjonskapsler kan skrus av eller på via din egen nettleser, men merk at de fleste nettlesere aksepterer disse automatisk. Husk at brukeropplevelsen kan bli redusert dersom du velger å skru av disse.

Din informasjon som blir overført til våre servere er kryptert med høye sikkerhetstiltak og vil da være umulig for andre å kunne lese. Din informasjon er trygg hos oss i Bitcoinakademiet.no.

Merk at sporing av registreringer eller kjøp hos våre samarbeidspartnere gjøres av nettstedet du videresendes til, og ikke av Bitcoinakademiet.no. 

Har du noen spørsmål angående personvern, informasjonskapsler, eller spørsmål generelt, kan du ta kontakt med oss via vårt kontaktskjema, eller sende en e-post direkte til kontakt(at)bitcoinakademiet.no

Endring av vilkår

Bitcoinakademiet.no kan revidere disse personvernvilkårene uten varsel til enhver tid. Ved å besøke Bitcoinakademiet.no godtar du å være bundet av den gjeldende versjonen av disse personvernvilkårene.

Siste utgave av denne avtalen tilgjengelig på Nettstedet vil til enhver tid være gjeldende.